Üniversitemiz kafeteryalarında, COVID-19 önlemleri kapsamında sağlıklı ve dengeli beslenme hizmeti verilmeye devam edilecektir. Buna göre;

• Kafeterya Müdürlüğü bünyesinde yer alan bina ve salonlarımızda, masalarımız %50 kapasite ile iki kişilik çapraz oturma düzeni şeklinde hazırlanmıştır. 11 Ekim 2021 itibari ile öğle ve akşam yemeği hizmeti gel-al ve salon kullanımı tercihine bağlı olarak sunulacaktır. Tüm salonlarımızda aynı yemek servisi yapılacaktır.

• 11 Ekim 2021 itibari ile Kafeterya binasında yer alan tüm salonlar sadece öğrencilerimizin kullanımına sunulacaktır. Bu salonlarda, öğle vaktinde 6.000, akşam vaktinde 3.800 olmak üzere toplam 9.800 öğrencimize günlük yemek hizmeti verilmesi planlanmaktadır.

• Sosyal Bina (akademik ve idari personel), Garaj Yemekhanesi (akademik ve idari personel) ve Fakülte Kulüp (akademik personel) salonlarında ise yaklaşık 1.800 personelimize aynı yöntemle yemek hizmeti verilecektir.

• Akıllı kartlara para yükleme işleminin sadece internet üzerinden veya kampüs içi ATM'lerden yapılması gerekmektedir. Kiosklardan nakit para ile yükleme işlemi yapılmayacaktır.

• COVID-19 salgın sürecinde yayınlanan mevzuatın gerektirdiği değişiklikler Kafeterya Müdürlüğü tarafından ayrıca yapılacaktır.

• Kafeterya binasında akşam yemeği servisine 11 Ekim 2021 tarihinden itibaren başlanacaktır.

YEMEK SERVİS SAATLERİMİZ:

Kafeterya Binası yemek servisi (Öğrenci) 11 Ekim 2021 itibari ile

Öğle Yemek Saati : 11.00 - 14.30

Akşam Yemek Saati : 16.30 - 18.30

Sosyal Bina (Akademik ve İdari Personel) 11 Ekim 2021 itibari ile

Öğle Yemek Saati : 11.30-14.00

Fakülte Kulüp (Akademik Personel) 11 Ekim 2021 itibari ile

Öğle Yemek Saati : 11.30-14.00

Garaj Yemekhanesi (Akademik ve İdari Personel)

Öğle Yemek Saati : 12.00-13.00


Son Güncelleme:
08/09/2021 - 14:14